Den Ambacht

We ontwikkelden een smakelijke website en dito webwinkel voor de heerlijke kroketten van Den Ambacht. De automatische flow naar Teamleader maakt de facturatie extra makkelijk.

Authentieke smaken

Het verhaal van Den Ambacht startte met het bereiden van garnaalkroketten volgens het aloude familierecept. Vandaag vind je er tal van andere lekkernijen in een krokant jasje. Den Ambacht is hét aanspreekpunt voor restaurateurs die hun klanten ambachtelijke kroketten willen serveren, maar ook particulieren kunnen er hun favorieten bestellen.

Bestellen via klantvriendelijke webshop

De overzichtelijke website geeft je onmiddellijk zin om te proeven van de ambachtelijke kroketten. Onze stijlvolle productiefoto’s zitten daar ongetwijfeld voor iets tussen! Daarnaast zorgden we voor een eenduidige stijl en een frisse kleurencombinatie. De bijhorende webshop laat zowel professionele als particuliere klanten vlot bestellen. Eens ze ingelogd zijn, krijgt elk type klant z’n persoonlijke prijs te zien. Transparant én overzichtelijk!

Teamleader als buddy voor vlotte afhandeling

Den Ambacht maakte de overstap naar Teamleader voor een vlottere administratieve werking. Dankzij de koppeling van de webshop aan dit CRM loopt alles pas echt op wieltjes! Elk order wordt doorgestuurd naar Teamleader waarna automatisch een factuur wordt aangemaakt. Die factuur komt ook rechtstreeks in het portaal van de boekhouder én bij de klant terecht. Een gemailde pdf of toch liever een gedrukt exemplaar per post? Het verloopt allebei vlot en volautomatisch!

Opstartdatum

09/08/2022

Services

Bellen naar Michaël is een beetje zoals bellen naar een vriend. Hij luistert naar de vraag, denkt mee en adviseert eerlijk. Ik ben heel tevreden over de mooie website en de automatische afhandeling van facturen!

Jean Michel Torresan

Samenwerken

Ook jouw project aan ons voorstellen?

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties