fbpx

MCore realisaties

Stijlvolle website, handige webshop, slimme Teamleaderintegraties … Laat je alvast inspireren door onze realisaties. Denk je meteen ‘dit wil ik ook!’? Geef ons een seintje, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

  • Project types

Het DENKhuis

Het DENKhuis verenigt verschillende communicatie-experten onder één dak. Wij bundelden op onze beurt onze expertise om hun website technisch te optimaliseren.

Ontdek deze realisatie

FC Bananne

Voor het zaalvoetbalteam waarin Michaël de longen uit het lijf loopt, was het wel eens tijd voor een tof logo. Het prijkt nu op de shirts en ook de wedstrijdballen sponsorden we met plezier. Go Go FC Bananne!

Ontdek deze realisatie

Warm Oostende

Warm Oostende helpt Oostenaren die het moeilijk hebben. Een initiatief dat ons na aan het hart ligt. Het development van de website namen we dus graag voor onze rekening.

Ontdek deze realisatie

hsbcad

Onze samenwerking met hsbcad is een ongoing story. Een paar jaar geleden startten we met enkele Teamleaderintegraties, vandaag sleutelen we steeds verder aan nieuwe oplossingen om hun werking nog meer te automatiseren.

Ontdek deze realisatie

Aquaconcept

Je douchescherm volledig zelf samenstellen? Dankzij de configurator van Aquaconcept kan het! Combineer naar hartenlust, aan het einde van de rit krijg je een duidelijk prijsoverzicht.

Ontdek deze realisatie

Valais Woodworks

Op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor allerhande hout? Dan moet je bij Valais Woodworks zijn! Op de nieuwe website krijgen hune stijlvolle realisaties dan ook de hoofdrol.

Ontdek deze realisatie

Nail’s Tattoo

Onze vrienden van Nail’s Tattoo & Piercing waren toe aan een nieuwe website. Dat moesten ze ons geen twee keer zeggen: we zorgden voor een site met een portfolio van elke artiest.

Ontdek deze realisatie

m’amare

M’amare begeleidt mama’s tijdens en na de zwangerschap. De heldere website toont hoe ze je kunnen helpen en ook het inschrijven voor interessante workshops gaat vlot online.

Ontdek deze realisatie

Homecomfort

Home Comfort creëert raamdecoratie, zonwering en rolluiken op maat. Wij creëerden voor hen een website op maat. Snel, gebruiksvriendelijk en volledig naar wens!

Ontdek deze realisatie

Frame Factory

Die mooie foto’s eindelijk laten inlijsten? Via Frame Factory vind je een professional in de buurt. Wij zorgden voor een stijlvolle website met duidelijke overzichtskaart.

Ontdek deze realisatie

Den Ambacht

We ontwikkelden een smakelijke website en dito webwinkel voor de heerlijke kroketten van Den Ambacht. De automatische flow naar Teamleader maakt de facturatie extra makkelijk.

Ontdek deze realisatie

Buzzyes

Buzzyes analyseert de vaste kosten van een bedrijf en helpt om hierop te besparen. Wij zorgden voor een krachtige onepagewebsite die de mogelijkheden beknopt uitlegt.

Ontdek deze realisatie

Artsy Impact

Voor Artsy Impact ontwikkelden we een flitsende website – ze maken neons voor iets – en bouwden we een configurator waarmee je zelf je eigen neon kunt creëren!

Ontdek deze realisatie

A1AR

A1 Planning architecten creëert prachtige projecten vanuit de kantoren in Oostende en Gent. Hun sfeervolle realisaties spelen dan ook de hoofdrol op hun nieuwe website.

Ontdek deze realisatie

Conciërge Privé

Conciërge Privé is een exclusieve conciërgedienst die alle beheerzorgen waar eigenaars mee kunnen kampen op zich neemt. Wij ontzorgden hen op onze beurt door hun administratie te automatiseren.

Ontdek deze realisatie

Packcontact

Packcontact is dé referentiebeurs voor verpakkingen. Wij hielpen hen met een website voor alle exposanten én Teamleaderoptimalisatie voor de facturatie.

Ontdek deze realisatie

Buro Nova

Om de opmaak en verwerking van expertiseverslagen bij Buro Nova vlot te laten verlopen zetten we Teamleader op, compleet met automatische flows.

Ontdek deze realisatie

Stone Trend

Voor tegelspecialist Stone Trend zijn wij al jaren de vaste communicatiepartner. Van logo over website met virtuele rondleiding tot IT-support, onze samenwerking is zeer gevarieerd.

Ontdek deze realisatie

VO Interieur

Van winkelinrichting tot gezellige badkamer, Interieurarchitect Olivier Vandemoere realiseert het met evenveel stijl! Zijn bijzondere projecten vormen dan ook de basis van de nieuwe website.

Ontdek deze realisatie
Troeven

Waarom MCore Services?

Wij zijn graag je partner voor online tools. Van eenvoudige website tot een uitgebreide webshop, compleet met foto’s en automatische facturatie … je kunt steeds rekenen op onze knowhow.

Samenwerken

Jouw project binnenkort in dit lijstje?