fbpx

Wie we zijn

Wij bouwen sinds 2017 samen met al onze klanten aan een snellere webomgeving. Omdat de digitale wereld steeds evolueert, investeren we altijd in bijscholingen om onze klanten van de beste, maar ook de meest recente, service te laten genieten.

Daar stopt het uiteraard niet: MCore Services heeft al enkele mooie partnership deals zodat u als ondernemer kan focussen op uw business en uw klantenbestand. Van automatisering tot indexering: wij kunnen het allemaal voor u voorzien.

code_thinking

Wat we doen

Onze diensten zijn samen te vatten in drie hoofdpijlers, klik op het icoon hieronder om meer te lezen.

Responsive webdesign

Marketing campagnes

CRM Integratie

We zijn er voor u

Michael
Michaël Vanderschelde Webdesign | Marketing | CRM
Jennifer
Jennifer Ferguson Design | VR | CRM
0%
van klanten zegt dat webdesign een van de grootste factoren is bij het bepalen van de geloofwaardigheid van een bedrijf
0%
van bedrijven verhoogden hun omzet door een mobile responsive website te hebben
0%
bezoekers stoppen met het browse op een website als de lay-out onaantrekkelijk is
code review

In een ideale wereld heeft elk bedrijf, groot of klein, een prachtige website die goede prestaties behaald in trafiek en/of leadconversies. Door de opkomst van de digitale marketing, wordt het echter moeilijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie rondom u: de concullega van achter de hoek behaalt net iets sneller zijn targets terwijl u dezelfde producten aanbiedt.

MCore Services helpt u meer klanten aan te trekken door responsive websites aan te bieden, volledig volgens uw wens. Wat ons onderscheidt van onze concullega’s is dat we alles openstellen voor u om verder te bewerken indien u dit wenst – zonder meerkost. We begeleiden u om zelf blogposts samen te stellen, maar registreren uw bedrijf ook binnen Google en alle andere social media zodat uw bedrijf en uw producten steeds meer uitgelicht geraakt bij uw potentiële klanten.

Van portfolio websites tot webshops: niets is onmogelijk.

0
Er worden 77.000 zoekresultaten per seconde in Google verricht
0%
van bezoekers klikken op één van de eerste vijf resultaten uit zoekmachines
0%
van potentiële klanten zoeken referenties op Social Media
all the data

Om uw merk of doelstellingen iets sneller naar buiten te brengen of te behalen, bieden wij u ook ondersteuning aan bij allerhande marketing campagnes. Van Adwords tot websiteoptimalisatie, geen enkele marketingcampagne kent geheimen voor ons. Samen met u gaan we op zoek naar de beste mogelijkheden voor uw bedrijf, en gaan voluit voor de beste resultaten.

U wordt maandelijks automatisch gebrieft over de statistieken zodat we op een transparante manier kunnen bijsturen tot u een resultaat bekomt waar u tevreden mee kan zijn. Omdat elke marketingcampagne steeds op maat van uw bedrijf moet worden voorbereid, nodigen wij u graag uit voor een verkennend gesprek.

0%
van bedrijven die een CRM-systeem gebruiken hebben hun relatie met bestaande klanten verbeterd
0%
van bedrijven behalen hun omzettarget door het gebruik van een CRM-systeem
0%
van bedrijven claimt een hogere productiviteit te hebben binnen het bedrijf
add_file

Om uw groeiende KMO of zelfstandige activiteit op een eenvoudige manier te beheren, werken wij samen met Teamleader om voor u een CRM-pakket op maat te voorzien. Wat is een CRM-systeem? CRM is de afkorting voor Customer Relationship Management wat kort samengevat klantbeheer wordt genoemd.

Teamleader levert cloudsoftware die kort samengevat uw afspraken en “to do’s” op een overzichtelijke manier weergeeft, uw klantenbestand op een overzichtelijke manier bijhoudt. Bijhorend kunnen uw offertes op een makkelijke manier samengesteld worden om daarna te verzenden naar uw klanten. Van daaruit is er een mogelijkheid om te factureren (eventueel met online betalingen en een bijhorend herinneringssysteem) en een project op te starten om de winstmarges te berekenen. Wij bieden u de mogelijkheid om de software te personaliseren naar de noden van uw bedrijf en haar medewerkers zodat u steeds meer kan automatiseren en focussen op uw klanten.

Indien u een demo wenst, dan nodigen wij u graag uit voor een gezellige babbel met koffie.

Deze sectie komt er binnenkort!

We zijn momenteel een member area aan het bouwen waar u alle projectgegevens zal kunnen terugvinden. U zal een mail met verdere instructies ontvangen als het moment daar is, nog even geduld!

Developing Code

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box