De core van MCore Services

Oostendenaars Michaël Vanderschelde en Jennifer Ferguson mogen dan wel jong zijn, aan ambitie geen gebrek.

Met een uiteenlopende studie-achtergrond gooiden ze een aantal jaar geleden het roer om. Uit passie voor het www en de goesting om bedrijven te helpen, startten de twee autodidacten MCore Services op. Hun gedrevenheid en dynamiek is voelbaar vanaf het eerste moment tot lang na de oplevering.

Slimme websites door MCore. Services
Slimme websites door MCore. Services

Meet Michaël

Hij studeerde boekhouden & informatica en die analytische aanpak vormt ook vandaag nog de basis van zijn aanpak. Michaël denkt met je mee over de structuur van je website of webshop en breekt zijn hoofd over een meer intuïtieve flow voor je CRM-systeem. Zijn enorme kennis over websites bouwen en web-optimalisaties vergaarde hij op z’n eentje. Dat hij een echte pro is, bewijst zijn inbreng in diverse plug-ins van verschillende open-source-systemen (WordPress, Drupal,…).

Michael
Slimme websites door MCore. Services

Meet Jennifer

Jennifer is de vrouw achter de camera en de dame des huizes. Zij zorgt voor picture perfect beelden van vastgoedpanden en producten! Daarnaast staat ze haar eerder administratief chaotische echtgenoot Michaël bij op vlak van planning, boekhouding en algemene ondersteuning. Jij kan dus op beide oren slapen dat je project vlot verloopt!

Jennifer
Slimme websites door MCore. Services

MCore Services in cijfers

0
sterke webshops
0
geslaagde realisaties
0
tevreden klanten
0 +
kopjes koffie
0
handige automatisaties
Contacteer ons

Meet us for coffee!