Homecomfort

Home Comfort creëert raamdecoratie, zonwering en rolluiken op maat. Wij creëerden voor hen een website op maat. Snel, gebruiksvriendelijk en volledig naar wens!

Levendige website op maat

Home Comfort is specialist in raamdecoratie, zonwering, rolluiken, … kortom, allerlei producten die je thuis extra comfortabel maken. Voor de nieuwe website was het onze beurt om het hen comfortabel te maken. Het was immers zeer belangrijk dat het team makkelijk zelf nieuwsberichten kon toevoegen, productfoto’s updaten en beschrijvingen aanpassen.

De website werd voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS voor het team van Home Comfort, maar ook voor de klanten blinkt de site uit in gebruiksgemak. In het design is er ruimte voor elk type product en ook promo’s, nieuws en contactgegevens zijn vlot beschikbaar. Mensen snel laten vinden wat ze zoeken, is immers de eerste stap naar tevreden klanten!

Opstartdatum

23/01/2020

Services

De samenwerking verliep vakkundig, professioneel en zeer betrouwbaar. We maakten goede afspraken in het begin en hadden veel inspraak in de lay-out van de website. Michaël hielp ons ook goed op weg om zelf producten toe te voegen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Emily

Samenwerken

Ook jouw project aan ons voorstellen?

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties