Artsy Impact

Voor Artsy Impact ontwikkelden we een flitsende website – ze maken neons voor iets – en bouwden we een configurator waarmee je zelf je eigen neon kunt creëren!

DIY deluxe met neons

De neons van Artsy Impact missen hun doel niet. Het zijn hedendaagse kunstwerken die met hun coole vibes een impact hebben op de ruimte waarin ze hangen. Elke neon is volledig personaliseerbaar en wordt op maat gemaakt. Kleuren, afmetingen, lettertypes, … it’s up to you!

Tot voor kort tekende Charlotte elk ontwerp zelf uit. Een tijdrovend werkje waar vaak verschillende aanpassingsrondes aan te pas kwamen. Klanten willen immers verschillende lettertypes uitproberen, misschien toch de tekst nog wat aanpassen, … Dat moest toch efficiënter kunnen?

Creatieve configurator

Samen met onUI bouwden we een krachtige configurator die toelaat om helemaal zelf je neon samen te stellen. Je kiest een type neon en personaliseert die met een boodschap, lettertype, kleur, … naar keuze. Wanneer je een aanpassing doet, zie je die meteen als voorbeeld gepresenteerd in een interieur. Zo weet je perfect hoe de afgewerkte neon eruit zal zien!

Door enkele standaarden in te voeren, verloopt het configureren grotendeels automatisch. Je kiest zelf de breedte waardoor het systeem de juiste verhoudingen bepaalt en ook de prijs wordt steeds aangepast als je nieuwe voorkeuren aangeeft. Laat de kunstenaar in jezelf maar los!

Go with the flow

De configurator maakt deel uit van een grotere flow. Van zodra een neon gefinaliseerd is, schiet een achterliggend radarwerk in actie. De betaling gebeurt online via Mollie waarna automatisch een factuur wordt genereerd. De neon wordt op maat gemaakt en de automatische flow gaat verder met de verzending. Door de verschillende fases aan elkaar te linken, spaart Charlotte heel wat tijd uit en heb je jouw persoonlijke neon sneller in huis!

Coole website

Om de configurator optimaal te kunnen inzetten, kreeg Artsy Impact ook een nieuwe website. Wij stonden in voor de ontwikkeling van de website slash webshop en zorgden ervoor dat elke bestelling op wieltjes loopt!

Opstartdatum

30/06/2020

Services

De configurator is een superhandige tool voor mezelf en voor de klanten. Zij kiezen alles zelf waardoor ik me kan focussen op een kwalitatief eindresultaat. Ook de automatisering die Michaël in het bestelproces integreerde, is voor mij een absolute win. Zijn technische kennis is op elk vlak een meerwaarde geweest!

Charlotte

Samenwerken

Ook jouw project aan ons voorstellen?

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties