fbpx

A1AR

A1 Planning architecten creëert prachtige projecten vanuit de kantoren in Oostende en Gent. Hun sfeervolle realisaties spelen dan ook de hoofdrol op hun nieuwe website.

Krachtig in z’n eenvoud

De creaties van A1 Planning architecten vallen op door hun strakke lijnen en warme accenten. Die sfeer brachten we ook in de website terug. De realisaties springen onmiddellijk in het oog en ook het team kreeg een vaste stek online. Zo kunnen klanten meteen een gezicht plakken op hun architect of contactpersoon.

In de back-end voert het team makkelijk zelf nieuwe realisaties toe. Foto’s uploaden, tekst toevoegen en klaar! Zo bouwen ze beetje bij beetje verder aan hun online portfolio en de naam van A1 Planning architecten.

Opstartdatum

29/04/2020

Services

Michaël en ik zijn al jaren bevriend. Toen we een nieuwe website nodig hadden, viel mijn oog al snel op MCore Services. De persoonlijke en communicatieve aanpak van Michaël bracht ons vlot bij een basisconcept, ook het aanpassen en bijsturen ging snel. Hij spaarde geen enkele moeite en zette samen met ons de puntjes op de i! Michaël levert keer op keer topwerk en dat tegen een competitieve prijs.

Nick

Samenwerken

Ook jouw project aan ons voorstellen?

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties