Frame Factory

Die mooie foto’s eindelijk laten inlijsten? Via Frame Factory vind je een professional in de buurt. Wij zorgden voor een stijlvolle website met duidelijke overzichtskaart.

Professionele inlijsters, dito website!

Frame Factory verenigt inlijsters uit heel België. Een poster laten inlijsten of een oud kader laten restaureren? Via Frame Factory vind je snel een professional in de buurt! Op de website kreeg de overzichtskaart om die reden een prominente plaats.

Elke inlijster heeft een eigen pagina waarop bezoekers alle informatie vinden en ze makkelijk contact kunnen opnemen via een formulier. Bovendien zorgden we ervoor dat de website even vlot mobiel werkt als op desktop. Laat die aanvragen maar komen!

Even vlot achter de schermen

In de back-end zorgden we ervoor dat de gegevens van alle partners makkelijk ingevuld kunnen worden. Voor elke inlijster is er immers een persoonlijke intro en foto voorzien en ook de contactgegevens zijn voor iedereen anders. Daarnaast zorgden we ervoor dat het ingevulde contactformulier automatisch naar de partner in kwestie wordt doorgestuurd.

Opstartdatum

25/10/2017

Services

We hadden een aantal specifieke wensen, maar daarnaast had Michaël alle vrijheid om zijn creativiteit te gebruiken. Wat een goede beslissing! Onze website oogt modern en is ook volledig mobiel te gebruiken. Tijdens de ontwikkeling konden we nog vlot aanpassingen doorvoeren waardoor het resultaat 100% aan onze wensen voldoet. De toffe samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar!

Kris Casier

Samenwerken

Ook jouw project aan ons voorstellen?

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties