VO Interieur

Van winkelinrichting tot gezellige badkamer, Interieurarchitect Olivier Vandemoere realiseert het met evenveel stijl! Zijn bijzondere projecten vormen dan ook de basis van de nieuwe website.

Stijlvol online portfolio

VO Interieur – alias Olivier Vandemoere interieurarchitect – is het aanspreekpunt voor elegante interieurs met een bijzondere uitstraling. Olivier staat zowel in voor het ontwerp en de inrichting als voor de coördinatie van het volledige project. Een stijlvol totaalpakket dus!

De nieuwe website van VO Interieur stelt Oliviers aanpak voor én toont de mooie projecten die hij reeds realiseerde. Die realisaties laten spreken, was de grootste technische uitdaging Als je een realisatiefoto openklikt, worden de achterliggende foto’s mee ingeladen om supervlot te kunnen scrollen doorheen de realisatie. Bovendien kan Olivier zelf vlot nieuwe projecten toevoegen. Mission accomplished!

Opstartdatum

01/06/2018

Services

De open communicatie van Michaël waardeer ik enorm. Hij werkt correct en volgens afspraak. Ook de nodige aanpassingen werden na overleg steeds tijdig uitgevoerd!

Olivier Vandemoere

Samenwerken

Ook jouw project aan ons voorstellen?

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties