m’amare

M’amare begeleidt mama’s tijdens en na de zwangerschap. De heldere website toont hoe ze je kunnen helpen en ook het inschrijven voor interessante workshops gaat vlot online.

Vroedkundigen aan huis

De 4 vroedvrouwen van M’amare begeleiden jonge gezinnen van zwangerschap tot één jaar na de geboorte. Ze staan dag en nacht klaar voor de mama’s in spé en organiseren regelmatig infosessies en workshops waar jonge ouders echt iets aan hebben.

Lichte en duidelijke website

M’amare zocht een nieuwe partner die hun website een nieuwe, modernere look kon geven. In ons vonden ze de geschikte partner – hun woorden. We luisterden naar welke structuur ze voor ogen hadden en maakten een ontwerp op basis van die input. Typische M’amare-topics zoals de ‘Wall of Fame’ en de workshops kregen een prominente plaats.

Workshop reserveren in enkele kliks

De pagina met workshops en infosessies laat geïnteresseerden toe om meteen te reserveren en te betalen. De ouders krijgen meteen een bevestigingsmail en ook voor M’amare verloopt alles heel vlot. Waar ze vroeger veel tijd verloren met mails opvolgen en manuele inschrijvingslijsten bijhouden, gaat alles nu automatisch!

Techniek made easy

Bij M’amare kunnen ze makkelijk zelf foto’s toevoegen, teksten aanpassen of nieuwe workshops uploaden op de website. Die vlotheid trokken we over de hele lijn door. Elke vroedvrouw krijgt een persoonlijk e-mailadres en ook de hosting verloopt via MCore Services. Zo kunnen we een optimale online aanwezigheid voor M’amare garanderen!

Opstartdatum

12/03/2020

Services

Michaël heeft echt geluisterd naar hoe wij het zagen en welke info wij belangrijk vinden. Het eerste ontwerp zat er ‘boenk’ op en ook over de verdere uitwerking zijn wij heel tevreden. Een supervlotte samenwerking dus en bovendien zit de prijs-kwaliteitverhouding ook heel goed!

Gerty

Samenwerken

Ook jouw project aan ons voorstellen?

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties