Digitale workflows met Teamleader creëren? Wij zijn je partner!

Al jaar en dag werken wij samen met Teamleader. We kennen de functionaliteiten door en door en weten als geen ander hoe we Teamleader best kunnen inzetten om de digitale workflows van onze klanten te optimaliseren.

Die uitgebreide knowhow werd onlangs bekroond: zowel Michaël als Jennifer zijn vanaf nu Certified Channel Partner! Dat wil zeggen dat MCore Services een toppartner is om Teamleader in je bedrijf te integreren en je deskundig te begeleiden in de digitalisering. Ook buiten het CRM kunnen we alles verder automatiseren om jouw digitale flows 100% op punt te zetten.

Verdere stappen zetten in digitalisering? Ontdek de mogelijkheden van Teamleaderintegraties of contacteer ons gerust voor meer informatie! Als Certified Channel Partner leggen we natuurlijk alles haarfijn aan je uit!

Publicatiedatum

8 februari 2022

Categorie

Benieuwd wat we jou kunnen doen?

Kom langs, de koffie staat klaar!

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties

Anjer Verzekeringen

hsbcad

Onze samenwerking met hsbcad is een ongoing story. Een paar jaar geleden startten we met enkele Teamleaderintegraties, vandaag sleutelen we steeds verder aan nieuwe oplossingen om hun werking nog meer te automatiseren.

Fintrabank – Lockdown

Een bijzonder project, die Fintra Bank! We bouwden deze website als onderdeel van een escape game voor Lockdown Escape Rooms. Een fictieve bank met echte website? Jazeker!