Digitale workflows met Teamleader creëren? Wij zijn je partner!

Al jaar en dag werken wij samen met Teamleader. We kennen de functionaliteiten door en door en weten als geen ander hoe we Teamleader best kunnen inzetten om de digitale workflows van onze klanten te optimaliseren.

Die uitgebreide knowhow werd onlangs bekroond: zowel Michaël als Jennifer zijn vanaf nu Certified Channel Partner! Dat wil zeggen dat MCore Services een toppartner is om Teamleader in je bedrijf te integreren en je deskundig te begeleiden in de digitalisering. Ook buiten het CRM kunnen we alles verder automatiseren om jouw digitale flows 100% op punt te zetten.

Verdere stappen zetten in digitalisering? Ontdek de mogelijkheden van Teamleaderintegraties of contacteer ons gerust voor meer informatie! Als Certified Channel Partner leggen we natuurlijk alles haarfijn aan je uit!

Publicatiedatum

8 februari 2022

Categorie

Benieuwd wat we jou kunnen doen?

Kom langs, de koffie staat klaar!

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties

m’amare

M’amare begeleidt mama’s tijdens en na de zwangerschap. De heldere website toont hoe ze je kunnen helpen en ook het inschrijven voor interessante workshops gaat vlot online.

Freeze & Store

Voor Freeze & Store optimaliseerden we de website. Het resultaat? Een snelle webstek die ze zelf makkelijk kunnen updaten.

Pont Albert

Wonen in Nieuwpoort met zicht op zee? Dat kan bij Pont Albert. Voor dit nieuwbouwappartement van A1AR creëerden wij een projectwebsite.