Wat kost een website?

Wat kost een website?

Heel vaak krijgen we de vraag ‘Wat kost een website als ik deze bij jullie laat maken?’. Daar kunnen we helaas geen eenduidig antwoord op geven. Elk project is anders en elke website is anders. Maar laat ons alvast 1 mythe uit de wereld werken: een website is niet perse duur!

Bij MCore Services werken we met een vooropgestelde vaste prijs voor het maken van je website! Zo sta je niet voor verrassingen. Zo heb je al een website vanaf x euro. Dit omvat:

  • Een website ontworpen door een grafisch designer. Je krijgt dus geen standaard template website waar er nog 3 van bestaan.
  • Teksten worden door een copywriting specialist opgemaakt specifiek voor jouw bedrijf.
  • Er worden optimalisaties gedaan naar SEO toe zodat jou website gevonden wordt in Google.
  • Maandelijkse onderhoudskosten zitten in de prijs. Lees ook meer hierover op onze blog.

Overlopen we eens samen jouw project? Stuur ons een bericht.

Publicatiedatum

30 januari 2023

Categorie

Benieuwd wat we jou kunnen doen?

Kom langs, de koffie staat klaar!

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties

m’amare

M’amare begeleidt mama’s tijdens en na de zwangerschap. De heldere website toont hoe ze je kunnen helpen en ook het inschrijven voor interessante workshops gaat vlot online.

Den Ambacht

We ontwikkelden een smakelijke website en dito webwinkel voor de heerlijke kroketten van Den Ambacht. De automatische flow naar Teamleader maakt de facturatie extra makkelijk.

VO Interieur

Van winkelinrichting tot gezellige badkamer, Interieurarchitect Olivier Vandemoere realiseert het met evenveel stijl! Zijn bijzondere projecten vormen dan ook de basis van de nieuwe website.