Wat kost een website?

Wat kost een website?

Heel vaak krijgen we de vraag ‘Wat kost een website als ik deze bij jullie laat maken?’. Daar kunnen we helaas geen eenduidig antwoord op geven. Elk project is anders en elke website is anders. Maar laat ons alvast 1 mythe uit de wereld werken: een website is niet perse duur!

Bij MCore Services werken we met een vooropgestelde vaste prijs voor het maken van je website! Zo sta je niet voor verrassingen. Zo heb je al een website vanaf x euro. Dit omvat:

  • Een website ontworpen door een grafisch designer. Je krijgt dus geen standaard template website waar er nog 3 van bestaan.
  • Teksten worden door een copywriting specialist opgemaakt specifiek voor jouw bedrijf.
  • Er worden optimalisaties gedaan naar SEO toe zodat jou website gevonden wordt in Google.
  • Maandelijkse onderhoudskosten zitten in de prijs. Lees ook meer hierover op onze blog.

Overlopen we eens samen jouw project? Stuur ons een bericht.

Publicatiedatum

30 januari 2023

Categorie

Benieuwd wat we jou kunnen doen?

Kom langs, de koffie staat klaar!

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties

Nail’s Tattoo

Onze vrienden van Nail’s Tattoo & Piercing waren toe aan een nieuwe website. Dat moesten ze ons geen twee keer zeggen: we zorgden voor een site met een portfolio van elke artiest.

Fintrabank – Lockdown

Een bijzonder project, die Fintra Bank! We bouwden deze website als onderdeel van een escape game voor Lockdown Escape Rooms. Een fictieve bank met echte website? Jazeker!

Pont Albert

Wonen in Nieuwpoort met zicht op zee? Dat kan bij Pont Albert. Voor dit nieuwbouwappartement van A1AR creëerden wij een projectwebsite.