Hoeveel kost onderhoud website?

Hoeveel kost onderhoud website?

Waarom moet mijn website onderhouden worden?

Je website onderhouden is net zoals je auto onderhouden. Na enkele jaren wil je dat je auto nog steeds zo goed rijdt als in het begin. Dat is met je website net zo.

Het onderhoud van een website heeft wel niets te maken met de remvloeistof aan te vullen, maar zijn eerder technische zaken. Deze zaken zijn iets moeilijker om zelf te gaan doen en besteed je beter uit bij een professional.

Het goed onderhouden van je website zorgt ervoor dat je website up-to-date is en automatisch de laatste versie bevat. Ook back-ups van de website worden opgeslagen waardoor je bij een probleem nooit je data verliest.

En het belangrijkste van allemaal zit hem in de veiligheid van je website! Bij een update wordt er gekeken als het SSL certificaat nog conform is. Dit zorgt ervoor dat je website veilig is. Dit herken je aan de ‘https://’ voorafgaand aan de URL van je website. Cybercriminelen en hackers kunnen op die manier niet de data achterhalen van de bezoekers van je website wat heel belangrijk is voor de GDPR regeling.

Hoeveel kost onderhoud website?

Deze veelvoorkomende vraag willen we voor eens en altijd uit de wereld helpen. Gemiddeld kost het maandelijks 90 – 350 euro per maand om onderhoud te laten doen door een professionele partij.

MAAR (en ja, dit is een grote maar):

Heb je je website laten bouwen door MCore Services? Dan kost het je helemaal niets!

Vreemd? Nee hoor, wij nemen dit op als extra service tov onze klanten. Ook de hosting van je website zit bij MCore Services zelf. Dit wilt zeggen dat we onze eigen server hebben waarop je website geplaatst wordt. Bij problemen zijn we er dus altijd heel snel bij.

Wil je dus graag een website laten maken door MCore Services? Dat is weten waar je aan begint met een vaste prijs op voorhand en geen maandelijkse verrassingen. Neem contact op met ons en we bespreken graag je project.

Hoeveel kost onderhoud website?

Publicatiedatum

25 januari 2023

Categorie

Lorem ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam.

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties