Stone Trend

Voor tegelspecialist Stone Trend zijn wij al jaren de vaste communicatiepartner. Van logo over website met virtuele rondleiding tot IT-support, onze samenwerking is zeer gevarieerd.

Een nieuwe wind door Stone Trend

Zo’n vijf jaar geleden nam de familie Vanquathem Stone Trend in Brugge over. Om hun eigen stempel op de tegelzaak te drukken, namen ze ons onder de arm als communicatiepartner. Door de jarenlange samenwerking kennen we Stone Trend door en door en kunnen we steeds kort op de bal spelen.

De samenwerking startte met het ontwerpen van een nieuw logo. Die huisstijl trokken we door in banners, flyers en zelfs een beursstand. Ook de website werd volledig vernieuwd.

Website in beweging

We bouwden de website op zodat het team van Stone Trend makkelijk zelf aanpassingen kan doen, realisaties kan toevoegen en nieuwsberichten kan uploaden. Voor de fotografie werkten we samen met JennFoto.

Een groot jaar na de overname doken corona en de bijhorende maatregelen op. De toonzaal moest gesloten blijven en samen zochten we naar nieuwe manieren om de klanten te blijven bereiken. Samen met JennFoto creëerden we een virtuele tour zodat klanten de toonzaal vanop afstand konden bezoeken. Toen er op afspraak mocht gewerkt worden, integreerden we een afsprakenmodule. Deze twee tools worden tot op vandaag vaak gebruikt!

Vlot IT-support

Ook op vlak van IT zijn wij de vaste partner. Bij de opstart zetten we de mailboxen op, we zorgen voor een snelle hosting van de website en blijven graag het aanspreekpunt bij IT-vragen groot én klein!

Opstartdatum

01/07/2018

Services

Michaël is heel vakbekwaam. Hij heeft een enorme kennis die hij graag met ons deelt. Hij neemt elke vraag serieus en zal altijd snel een oplossing zoeken. Die bereikbaarheid en behulpzaamheid zijn voor ons van onschatbare waarde!

Jelle

Samenwerken

Ook jouw project aan ons voorstellen?

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties