Conciërge Privé

Conciërge Privé is een exclusieve conciërgedienst die alle beheerzorgen waar eigenaars mee kunnen kampen op zich neemt. Wij ontzorgden hen op onze beurt door hun administratie te automatiseren.

Je thuis in goede handen

Een woning of tweede verblijf? Conciërge Privé monitort elke thuis met veel zorg. Van de brievenbus legen over vakmensen regelen tot de koelkast vullen … de services van Conciërge Privé zijn dé garantie op extra quality time. Wij hielpen Julie en haar team om hun sterk operationeel proces te vertalen naar een vlotte en slimme administratie en dito facturatie.

Geoptimaliseerd & geautomatiseerd

Met verschillende plug-ins en gepersonaliseerde aanpassingen brachten we structuur in het CRM-platform. Op die manier worden automatisch linken gelegd tussen de medewerkers onderling én de klant. Een afgewerkte service kan zo bijvoorbeeld automatisch worden gefactureerd aan de klant.

Die automatisering zorgt niet alleen bij het team van Conciërge Privé voor tijdswinst. Ook de leveranciers en klanten genieten mee van deze vlotte communicatieflow. Facturen bevatten bijvoorbeeld standaard een link voor online betaling. Zo is dat in een vingerknip gebeurd en maakt Conciërge Privé z’n servicebelofte op elk vlak waar!

Opstartdatum

01/03/2018

Services

Michaël heeft ervoor gezorgd dat ons bedrijfsproces geautomatiseerd werd. Zijn analytisch inzicht is echt enorm waardoor hij IT-functionaliteiten makkelijk naar bedrijfsniveau vertaalt. Hij begreep ook vanaf het begin waar ik naartoe wou en kon daardoor ook heel snel bepalen wat nodig was om die doelstelling te bereiken!

Julie Goossens

Samenwerken

Ook jouw project aan ons voorstellen?

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties