Aquaconcept

Je douchescherm volledig zelf samenstellen? Dankzij de configurator van Aquaconcept kan het! Combineer naar hartenlust, aan het einde van de rit krijg je een duidelijk prijsoverzicht.

Configureer je douchewand

Bij douchespecialist Aquaconcept stel je zelf je ideale douchewand samen. Je kiest uit 54 series die op hun beurt te personaliseren zijn qua afmetingen, prints, materialen en afwerking. Om klanten wegwijs te maken in al die mogelijkheden, werkten we samen met onUI aan een heldere configurator.

Around Media zorgde voor de renders van alle series, wij implementeerden de meer dan 800 afbeeldingen in één gebruiksvriendelijke configurator. We hielden de back-end heel overzichtelijk zodat het team van Aquaconcept er vlot mee overweg kan en makkelijk z’n weg vindt tussen de verschillende beelden en series.

Automatische offerte

De ideale douchewand gevonden? Dan ben je natuurlijk benieuwd naar de prijs. In de laatste stap kun je een pdf downloaden die niet alleen het douchescherm toont, maar ook de kostprijs duidelijk weergeeft. De prijs wordt bepaald via een geïntegreerd Excelbestand waarin het systeem zelf het correcte tarief zoekt. Geen manuele tussenkomst meer nodig!

Opstartdatum

17/02/2021

Services

Samenwerken

Ook jouw project aan ons voorstellen?

Ontdek onze showcases

Veelzijdige realisaties