fbpx

De website

Stone Trend werd recent overgenomen door de ambitieuze Kurt Vanquathem en het bedrijf werd onmiddellijk gemoderniseerd. Dit familiebedrijf is momenteel enorm sterk aan het groeien in de tegelwereld, en de klim lijkt niet onmiddellijk te stoppen. Voor de website is er gekozen voor een moderne lay-out en wordt er op een duidelijke manier weergegeven welke adviezen de experts van Stone Trend kunnen meegeven aan hun klanten.

Printed content

Geregeld worden er advertenties gemaakt ter aangelegenheid van opendeurdagen of extra promoties. De klant kiest ervoor om telkens dezelfde look en feel te gebruiken zodat deze gemakkelijk kunnen herkend worden door nieuwe en bestaande klanten.

Wat de klant denkt

Kurt Vanquathem
Zaakvoerder Stone Trend

De opbouw van onze website ging zeer vlot en Michaël is zeer flexibel bij het aanmaken van extra designs voor papieren publicaties, een echte aanrader!

Ontdek dit project

Dit project in actie bekijken? Het kan via onderstaande knop!

Deze sectie komt er binnenkort!

We zijn momenteel een member area aan het bouwen waar u alle projectgegevens zal kunnen terugvinden. U zal een mail met verdere instructies ontvangen als het moment daar is, nog even geduld!

Developing Code

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box