fbpx

De website

Packcontact is een professioneel netwerkevenement die in 2020 aan zijn vierde jaargang toekomt. Door de enthousiaste interesse van diverse verpakkingsproducenten alsook verkopers van voeding kon een professionele website niet uitblijven. De website moest interactief en informatief zijn: op een eenvoudige wijze wordt alle essentiële informatie meegegeven met de bezoekers.

CRM Integratie

Op de website zijn er drie interactieve formulieren die op een eenvoudige manier moesten kunnen verwerkt worden. Door te integreren met Teamleader worden online inschrijvingen voor exposanten geautomatiseerd waardoor er slechts enkele clicks nodig zijn om al het administratieve te verwerken: er kan snel gefactureerd worden en er kan tevens ook online betaald worden. Daarnaast was het ook belangrijk dat bezoekers van het evenement een afspraak konden inboeken met de exposanten alsook het reserveren van hun bezoek. Door te integreren met de ticketing module in Teamleader, kan alles op een overzichtelijke manier worden geraadpleegd alsook worden doorgestuurd naar derde partijen om eventuele afspraken vast te leggen.

Verder werd er ook een integratie voorzien met Exact Online, het boekhoudpakket. Opgemaakte facturen worden automatisch doorgestuurd met de correcte grootboekrekeningen zodat er ook hier minder acties nodig zijn om alles op een correcte manier te verwerken.

4. Building Website

Wat de klant denkt

Geo Verstichel
Bestuurder

Werken met MCore Services is waarlijk een blanco vel in de handen leggen van een gedreven vakman die uit een puzzel een prachtig werkinstrument heeft gecreëerd. Zonder voorkennis of ondersteuning van onze kant heeft men bij MCore Services het verhaal, de bedoeling en de boodschap van Packcontact werkelijk in een totaal concept gestoken. Voor ons is het simpel, ook onze andere zaken en web materiaal zullen wij blindelings aan MCore toevertrouwen!

ONTDEK DIT PROJECT

Dit project in actie bekijken? Het kan via onderstaande knop!

Deze sectie komt er binnenkort!

We zijn momenteel een member area aan het bouwen waar u alle projectgegevens zal kunnen terugvinden. U zal een mail met verdere instructies ontvangen als het moment daar is, nog even geduld!

Developing Code

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box