fbpx

Lockdown Escape Rooms

De website

Lockdown Escape Rooms biedt unieke ervaring aan waar groepen raadsels moeten oplossen om binnen de tijd uit de kamer komen. Om dat mysterie eer aan te doen, werd gekozen voor een donkere website. De bezoeker van de website kan via de website reserveringen voor de vestigingen in Kortrijk en Gent, maar konden ook een waardebon opvragen die ze dan als cadeau konden meegeven voor een onvergetelijke ervaring.

PRINTED CONTENT

Om de identiteit van Lockdown Escape Rooms eer aan te doen, werd er een huisstijl samengesteld die het mysterie weerspiegeld die ze aanbieden. Het logo, een sleutelgat, werd gecombineerd met een zandloper aangezien de escape rooms steeds een race tegen de klok is. Een simpel concept die de identiteit van Lockdown volledig weerspiegeld.

Wat de klant denkt

Joran Vanspranghe
Medewerker bij Lockdown Escape Rooms

Michaël brengt veel creativiteit op tafel en tast goed af wat wij als klant wensen, maar voegt daar wat eigen flair aan. Bij onze website voelde hij vanaf het eerste moment goed aan waar we naartoe wilden gaan. Het nieuw ontworpen logo was een schot in de roos en in een aantal sprints stond onze site online. Ook nadien staat Michaël telkens paraat om aanpassingen door te voeren en top service te bieden. Een aanrader en bedankt voor alles!

ONTDEK DIT PROJECT

De website werd reeds opnieuw gebrand door een collega, maar misschien duik je graag in het mysterie van Lockdown Escape Rooms?

Het kan via onderstaande knop!

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box