fbpx

De website

Home Comfort is een familiebedrijf in Bredene die gespecialiseerd is in alles over zonnewering. Om een nieuwe look & feel mee te geven aan het bedrijf werd een nieuw logo gemaakt, maar ook de website kon niet achter blijven. Kort na de eerste ontmoeting werd al een eerste versie gemaakt waarin de nieuwe eigenaar van het bedrijf samen met zijn partner informatie kon droppen over hun diensten en producten. Een paar kleine tweaks en de website kon online gepusht worden.

Wat de klant denkt

Emily Lombary
Medewerker van Home Comfort

Onze samenwerking met MCore Services verliep vakkundig, professioneel en was zeer betrouwbaar. Dankzij goede afspraken die in het begin werden gemaakt, hadden wij zeer veel inspraak op de lay-out en aankleding van onze website. Wij hadden weinig voorkennis, maar werden hierin zeer goed op weg geholpen om met die kennis zelf producten op onze website te kunnen toevoegen. Wij danken MCore Services voor de fijne samenwerking en wensen hen nog veel succes!

ONTDEK DIT PROJECT

Dit project in actie bekijken? Het kan via onderstaande knop!

Deze sectie komt er binnenkort!

We zijn momenteel een member area aan het bouwen waar u alle projectgegevens zal kunnen terugvinden. U zal een mail met verdere instructies ontvangen als het moment daar is, nog even geduld!

Developing Code

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box