fbpx

Frame Factory

De website

Frame Factory is een website waar partners kunnen op publiceren om klanten aan te trekken die specifieke vragen heeft over omkadering van fotomateriaal en andere vormen zoals canvassen. Voor dit project werd er gewerkt aan een frontend en backend: de eigenaar van de website moest in staat zijn om zelf partners toe te voegen of te verwijderen. Het resultaat is er één die mag gezien worden: alle partners worden op een mooie manier gepresenteerd en potentiële klanten in hun omgeving kunnen via framefactory.be een bericht invullen waarbij de berichten rechtstreeks bij hen kan terechtkomen.

Wat de klant denkt

Kris Casier
Bedenker framefactory.be

Voor het volledig herschrijven van onze Frame Factory website, hebben we beroep gedaan op MCore Services. We hadden enkele specifieke wensen en daarnaast gaven we Michaël de vrijheid om zijn creativiteit te gebruiken. En dit was een goede beslissing. Onze nieuwe website werd in een modern kleedje gestoken en is nu ook volledig aangepast om mobiel te kunnen gebruiken. Op basis van onze eigen kennis & ervaring, konden we tijdens de verdere ontwikkeling ook nog vlot aanpassingen laten uitvoeren om zo tot een resultaat te komen die 100% overeenstemt met onze wensen. Het was een toffe samenwerking – voor herhaling vatbaar !

ONTDEK DIT PROJECT

Dit project in actie bekijken? Het kan via onderstaande knop!

[liker]

Deze sectie komt er binnenkort!

We zijn momenteel een member area aan het bouwen waar u alle projectgegevens zal kunnen terugvinden. U zal een mail met verdere instructies ontvangen als het moment daar is, nog even geduld!

Developing Code

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box