fbpx

De Thuisbatterij

De website

De thuisbatterij is nieuw op de markt in België en helpt eigenaars van zonnepanelen een stap richting onafhankelijkheid te gaan met behulp van een “slimme” omvormer en de daarop aangesloten batterij. Ons doel was het publiek op een overzichtelijke manier op de hoogte te brengen van deze nieuwe technologieën en zo potentiële klanten aan te trekken.

Marketing

Om klanten te informeren over deze nieuwe technologieën voor groene stroom, werd er gekozen voor Facebook & Google-campagnes. Er zijn leadcampagnes opgezet die minimaal 6 potentiële klanten opleveren voor een minimaal dagbudget zodat leads niet duurder zijn dan € 2,50 per klant. Google wordt vooral gebruikt voor remarketing die ervoor zorgt dat bezoekers blijven terugkeren naar de website voor een bepaalde periode zodat er meer kans is dat deze bezoekers ook klant worden.

report

PRINTED CONTENT

Door de diverse bezoeken aan bouwexpo’s werd er een moderne, overzichtelijke brochure voorzien die vooral informatief moest zijn om deze nieuwe technologieën voor te stellen aan potentiële klanten. De inhoud van deze brochure werd gebaseerd op de webcontent zodat er een extra herkenningspunt was voor de bezoekers van de website.

CRM Integratie

Om alle leads op tijd te kunnen contacteren, werd er een CRM-integratie voorzien voor zowel de contactformulieren op de website alsook een koppeling met Facebook Leads zodat de medewerkers op een overzichtelijke manier deze mensen kan contacteren. Hierbij werden er ook tal van offerte-templates voorzien die kunnen worden aangepast op maat van de klant en kan er op een gemakkelijke manier gefactureerd worden.

4. Building Website

Wat de klant denkt

Thibault Covemaeker
Sales-medewerker voor Covico Invest

Bij Michael kun je altijd terecht voor deskundige terugkoppeling voor je website. Michael denkt altijd mee en vooruit. Hij heeft zich verdiept in SEO en een succesvolle marketing campagne is bijna een garantie.

ONTDEK DIT PROJECT

Dit project in actie bekijken? Het kan via onderstaande knop!

Deze sectie komt er binnenkort!

We zijn momenteel een member area aan het bouwen waar u alle projectgegevens zal kunnen terugvinden. U zal een mail met verdere instructies ontvangen als het moment daar is, nog even geduld!

Developing Code

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box