fbpx

CV Ketels Huren

De website

Een CV ketel is een essentieel onderdeel van warmte in uw woning. Bij een defect, is er niet steeds extra budget om deze te laten vervangen. Via dit gloednieuw concept in België, is het mogelijk om een CV ketel te huren via een huur/koopcontract voor een maximale duur van 9 jaar waarin onderhoud en herstellingen inbegrepen zijn. De website moest dus toegankelijk zijn voor een zeer breed doelpubliek zodat elk gezin, groot of klein, kon ingelicht worden van de voordelen.

Marketing

Om dit concept naar buiten te brengen, is er gekozen om Facebook-campagnes op te starten in combinatie met Google Adwords voor zowel leadgeneratie als retargeting. Dit laatste wordt gebruikt om bezoekers met dezelfde interesses te gaan targetten zodat ook zij kunnen genieten van de aangeboden diensten.

report

PRINTED CONTENT

Door de diverse bezoeken aan bouwexpo’s werd er een moderne, overzichtelijke brochure voorzien die vooral informatief moest zijn om dit nieuwe content voor te stellen aan potentiële klanten. De inhoud van deze brochure werd gebaseerd op de webcontent zodat er een extra herkenningspunt was voor de bezoekers van de website.

CRM Integratie

Om alle leads op tijd te kunnen contacteren, werd er een CRM-integratie voorzien voor zowel de contactformulieren op de website alsook een koppeling met Facebook Leads zodat de medewerkers op een overzichtelijke manier deze mensen kan contacteren. Hierbij werden er ook tal van offerte-templates voorzien die kunnen worden aangepast op maat van de klant en kan er op een gemakkelijke manier gefactureerd worden. Hierbij wordt de module “Abonnementen” die Teamleader aanbiedt gebruikt zodat de huurfacturen elke maand automatisch kunnen verstuurd worden door één simpele ingave.

4. Building Website

ONTDEK DIT PROJECT

Dit project in actie bekijken? Het kan via onderstaande knop!

Deze sectie komt er binnenkort!

We zijn momenteel een member area aan het bouwen waar u alle projectgegevens zal kunnen terugvinden. U zal een mail met verdere instructies ontvangen als het moment daar is, nog even geduld!

Developing Code

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box