fbpx

Covico Vastgoed

De website

Covico Vastgoed had nood aan een website die in het oog sprong. Na diverse pogingen om tot een overzichtelijke website te komen, werd er gekozen voor een moderne website met een eigen inputsysteem. Na ingave van haar medewerkers worden de panden via crawling in de vastgoedsoftware gedropt voor verdere synchronisatie met andere portaalwebsites.

CRM Integratie

Om de dossiers van Covico Vastgoed correct op te volgen, werd Teamleader opgestart om de dossiers te kunnen volgen. Hierbij is het belangrijk dat bezichtigingen voor de panden op een overzichtelijke manier worden weergegeven. Aan het einde van de opdracht is het dan zeer makkelijk voor de medewerkers van Covico Vastgoed om te bekijken of de facturatie van het ereloon de inspanning dekt. Uiteraard verloopt de facturatie ook via de simpele ingave die door Teamleader werd voorzien.

4. Building Website

ONTDEK DIT PROJECT

Dit project in actie bekijken? Het kan via onderstaande knop!

Deze sectie komt er binnenkort!

We zijn momenteel een member area aan het bouwen waar u alle projectgegevens zal kunnen terugvinden. U zal een mail met verdere instructies ontvangen als het moment daar is, nog even geduld!

Developing Code

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box