fbpx

Covico Invest

De website

Samen met de getalenteerde mensen van Around Media hebben wij gewerkt aan een virtuele showroom. Het resultaat mag er dan ook zijn en uiteraard kon een website die klasse uitstraalt niet ontbreken. De website voorziet ruimte voor de 16 schitterende badkamers, maar ook detailfiches voor de gebruikte materialen mochten niet ontbreken. Door het design simpel te houden, kunnen potentiële klanten van Covico Invest een wandeling nemen doorheen de schitterende concepten en nieuwe materialen ontdekken zodat ze via Covico Invest zelf hun droombadkamer kunnen laten visualiseren.

CRM Integratie

Klanten met een interesse voor het renoveren van hun badkamer kunnen via de site hun gegevens invullen waardoor deze bij de correcte regioverantwoordelijke terecht komt. Van hieruit kan het verkoopsgesprek makkelijk opgevolgd worden en kunnen prijzen van de gekozen artikelen ter plaatse bij de klanten geraadpleegd worden.

4. Building Website

Virtual reality met prompto

Beelden zeggen meer dan woorden, we delen hieronder dan ook graag wat we voor deze klant reeds hebben voorbereid.

ONTDEK DIT PROJECT

Dit project in actie bekijken? Het kan via onderstaande knop!

Deze sectie komt er binnenkort!

We zijn momenteel een member area aan het bouwen waar u alle projectgegevens zal kunnen terugvinden. U zal een mail met verdere instructies ontvangen als het moment daar is, nog even geduld!

Developing Code

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box