fbpx

De website

“Less is more”. De leuze die de samenwerking tussen A1 Planning en MCore Services een kickstart gaf.

De artistieke breinen van A1 Planning waren op zoek naar fris leven inzage de website, waar een backend-systeem nodig was om projecten op een gemakkelijke manier toe te voegen.

De website werd volledig gebouwd volgens de huisstijl die zij in gedachten hadden, waar we bovendien ook de verwachtingen een beetje hebben overtroffen…

SITE OPTIMALISATIE

Omdat de website vooral is opgebouwd met afbeeldingen die worden gemaakt op hoge resolutie, was het een uitdaging om de website snel bij de klant op het scherm te zien verschijnen.

Door een automatische optimalisatie proces te voorzien in de back-end van dit project, wordt de site steeds sneller dan een seconde geladen.

Wat de klant denkt

Nick Brion
CG Artist voor A1 Planning

Om de juiste visibiliteit en impact te creëren gingen we als A1 Planning architecten op zoek naar een volledig nieuwe identiteit en huisstijl. Hierbij hoorde uiteraard ook een volledig nieuwe website, waarbij de focus op de belangrijke aspecten van ons kantoor werd gelegd. Mijn jarenlange vriendschap en professionele connectie met Michaël leidde ons al heel snel naar MCORE Services voor dat laatste. Zijn persoonlijke en communicatieve aanpak zorgden ervoor dat we zeer snel tot basisconcept kwamen. Nadien werden in nauw overleg de puntjes op de ‘i’ gezet en werden bepaalde onderdelen nog meermaals aangepakt tot alles volledig naar onze wens was. Hierbij werd geen enkele moeite gespaard. Michael is een zeer flexibele persoon die van zijn passie zijn job heeft gemaakt en voor een competitieve prijs telkens opnieuw topwerk levert.

ONTDEK DIT PROJECT

Dit project in actie bekijken? Het kan via onderstaande knop!

Deze sectie komt er binnenkort!

We zijn momenteel een member area aan het bouwen waar u alle projectgegevens zal kunnen terugvinden. U zal een mail met verdere instructies ontvangen als het moment daar is, nog even geduld!

Developing Code

Uw bericht werd verzonden!

Bedankt voor uw bericht, we behandelen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk.

mail box