We zijn eind december, en dus bijna aan het einde van 2018. Het afgelopen jaar was voor ons een zeer bewogen jaar waarin zelfreflectie centraal stond zodat we onszelf 200% konden inzetten voor onze klanten en hun projecten. Omdat 2019 niet anders zal zijn, beginnen we graag met een knal.

Graag willen we twee vzw’s in de regio Oostende/Brugge in de bloemetjes zetten die zich dagelijks inzet voor zowel het welzijn van dieren alsook voor  kinderen. De mensen achter de schermen leveren dagelijks prachtig werk af die niet altijd wordt gezien door de massa; en we helpen graag een beetje “awareness” te scheppen zodat hun werk niet ongezien blijft.

We schenken één gratis website aan twee verenigingen: één die zich dagelijks ontfermd over kinderen en één die zich dagelijks ontfermd over (huis) dieren. De hosting is niet inbegrepen in dit pakket en moet worden voorzien door de vereniging zelf, maar uiteraard helpen we u graag een keuze maken uit de verschillende providers.

Ken jij een vereniging die wel een extra digitaal duwtje in de rug kan gebruiken? Of is er een project waar u zich dagelijks voor inzet? We komen graag luisteren naar wat u te vertellen hebt. Vul onderstaand contactformulier in zodat we een ontmoeting kunnen inplannen. De winnende organisaties worden via een loting op 1 februari 2019 bekend gemaakt.